25 ianuarie 2021

Cătălin Drulă (USR): Suntem gata să intram la guvernare, dar nu vom negocia cu PSD și partidele PSD-iste

usr

Cei din USR Timiș sunt mulțumiți de rezultatele indicate de exitpoll. Asta, deși partidul este abia pe locul al treilea. Primarul Dominic Fritz spune că prezența scăzută la vot este o palmă dată vechii clase politice.

„Pentru USR este o mare victorie. Conform acestor rezultate, care nu sunt definitive, ne-am dublat numărul de parlamentari. Pentru un partid tânăr, care a luptat în parlament împotriva asaltului lui Dragnea asupra statului român și a justiției, împotriva ciocoismului și a pensiilor speciale, este o mare victorie să vedem validată victoria noastră. Rezultatele nu sunt definitive, ne așteptăm să crească odată cu voturile care vin din diaspora”, a spus Cătălin Drulă.

„Suntem gata să intram la guvernare. Vom negocia cu forțele care vor o Românie modernă. Nu vom negocia cu PSD și cu partidele PSD-iste, avem un program de guvernare care credem că este cel mai bun. Nu ne vom gîndi la funcții sau la oameni care să ajungă undeva, ci în primul rând la negocierea acestui program”, a mai spus deputatul de Timiș.

Dominic Fritz a declarat că noul guvern va trebui să reformeze statul român. „Mă bucur că în doar patru ani USR PLUS a reușit să dubleze numărul de parlamentari, chiar dacă nu știm încă rezultatele finale. Mă aștept ca la Timișoara să ieșim din nou ca forță câștigătoare. Din patru ture de alegeri, alianța USR PLUS a ieșit învingătoare. Cred că aceasta spune ceva despre forța reformatoare care vine din Timișoara și pe care vrem să o ducem peste tot din țară. Mai puțin de o treime dintre români au ales să meargă la vot, ceea ce este o palmă dată pentru întreaga clasă politică veche (…) Cred că noul guvern trebuie să realizeze o reformă profundă a statului român”, a afirmat primarul Timișoarei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: