24 ianuarie 2021

Casieria Colterm de pe strada Oituz se închide definitiv

colterm

Vechea casierie a Colterm de pe strada Oituz se închide definitiv la finele lunii iunie. Până atunci, ea va funcționa după un program special, urmând ca, din iulie, cei care au de plătit facturi să se îndrepte spre cele două malluri.

Colterm anunță că, din 30 iunie, casieria care funcționează pe str. Oituz nr. 3 va fi închisă. De asemenea, în perioada 17-30 iunie, ea va fi deschisă între orele 7 și 14. „Măsura închiderii casieriei de pe strada Oituz nr. 3 a fost luată deoarece clădirea va intra în reparații generale, iar administrația locală a decis schimbarea destinației acesteia”, spun cei de la compania de termoficare.

În aceste condiții, facturile pentru energia termică pot fi achitate la cele două casierii deschise în Iulius Mall și Shopping City. Aici pot fi făcute plăți rapid, în intervalul orar 10 – 22, în numerar sau cu cardul. În paralel, vor funcționa și celelalte metode de plată de până acum: prin bancă, în contul scris pe factură, sau prin intermediul altor locaţii, care pot fi găsite aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: