Cartea junglei, musicalul lui Răzvan Mazilu, din nou la Teatrul German

cartea junglei

La cinci ani de la premieră, musicalul „Cartea junglei”, adaptat după Rudyard Kipling, în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu, a fost refăcut și va reintra în programul de spectacole al Teatrului German de Stat Timișoara.

O parte din distribuiția originală este înlocuită de noii actori ai Teatrului German, care ni s-auy alătura în această stagiune: Marc Illich, Bülent Özdil. Vor apărea pe scenă și copiii selecționați în urma castingului făcut de teatru în această toamnă. Rolul lui Mowgli va fi interpretat, pe rând, de Ștefan Bogdan și de David Săracu, Shanti de Maria Lupoian și Lara Mazilu, iar Junior, copilul elefănțel, de Darius Ardelean și Luca Graziano Marcu.

„Cartea junglei” spune povestea lui Mowgli, crescut de lupi în jungla indiană. Prietenii acestuia, înțeleapta panteră Bagheera și amuzantul urs Baloo, îl avertizează pe Mowgli de pericolul care îl pândește: tigrul Shere Khan s-a întors în acele locuri.

Musicalul în regia lui Răzvan Mazilu, cu scenografia plină de culoare semnată de Dragoș Buhagiar, vorbește despre prietenie, iubire, loialitate și spirit de sacrificiu. Nu vor lipsi hituri din desenul animat omonim, precum „The Bare Necessities” și „I wanna be like you”. Primele reprezentații vor avea loc sâmbătă, duminică și luni, 19, 20 și 21 noiembrie. Următoarele sunt programate luna următoare, în 8, 27 și 28 decembrie. Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Entertix sau de la casieria Teatrului German.

About Post Author