Cârpeală de înaltă tehnologie. S-a reparat DJ 591

dj 591

CJ Timiș a trimis constructorul să repare asfaltul de pe DJ 591, Utvin – Sânmihaiu Român, făcut praf în câteva săptămâni de utilizare. Din imaginile postate pe Facebook se vede că reparația este de… înaltă calitate.

După ce pe rețetele de socializare au apărut imagini de pe recent reabilitatul drum județean 591, unde asfaltul plecase la plimbare, președintele CJ Timiș, Călin Dobra, a anunțat că firma constructoare va interveni de urgență. „E o lucrare de întreținere, o procedură care se practică, pentru a remedia rapid problemele. S-a turnat un covor asfaltic care, pe o porțiune foarte mică, a cedat. Am trimis constructorii, să remedieze”, spunea acesta.

Lucrarea de pe DJ 591, care are o garanție de trei ani, a fost executată de SC Vitida Mineral SRL, din Nădrag. Joi, aceasta s-a executat rapid și rezultatul este impresionant „Două lopeți și gata reparația”, comentează timișeanul care a și imortalizat succesul de pe șosea. Întrebarea e dacă ține măcar pâna la prima ploaie. (sursa foto: www.facebook.com)

About Post Author