Carmen Dan și-a dat demisia. Oricum urma să fie schimbată

carmen dan

Carmen Dan a demisionat, luni, din funcția de ministru de Interne. Dan a făcut anunțul înainte de ședința Comitetului Executiv al PSD, unde urma să fie remaniată.

„Nu sunt emoționată decât în măsura în care am investit în acest minister. Mi-am depus mandatul. Plec cu fruntea sus (…) Nu am ce să-mi reproșez (…) Înțeleg că nu intră în discuție niciun criteriu de neperformanță. E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuție și referitoare la presiunea străzii. Nu ne-am deranjat până acum, acum deranjează”, a spus Carmen Dan.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că este mirată de afirmațiile fostului ministru. „Doamna Carmen Dan cred că e dezinformată (…) PSD nu a cedat niciodată presiunilor președintelui. Cred că unii membri ai partidului nostru nu au învățat nimic”, a afirmat Dăncilă.

Opt ministere ar putea avea șefi noi, după ședința CEx. Unul dintre cei care vor pleca este Teodor Meleșcanu, de la Externe. Ar putea fi vorba, de asemenea, despre Ecaterina Andronescu (Educație), Bogdan Trif (Turism), Bogdan Matei (Tineret și Sport), Ioan Deneș (Ape și Păduri), Răzvan Cuc (Transporturi), Petre Daea (Agricultură) și Daniel Suciu (Dezvoltare).

About Post Author