26 ianuarie 2021

Carantina din Lugoj, parte din războiul de gherilă din PNL Timiș. Zice Dobra

lugoj

Călin Dobra, președintele PSD Lugoj

Carantina din Lugoj nu are bază sanitară, ci doar politică. Este concluzia președintelui PSD Lugoj, Călin Dobra. Acesta susține că orașul este victima unor lupte interne din PNL.

La Lugoj a fost instituită, de la miezul nopții, carantină pentru următoarele 14 zile. Decizia a fost luată, potrivit procedurii, în urma unei analize a Direcției de Sănătate Publică. A fost cerut un aviz de la Institutul de Sănătate Publică, iar apoi a fost emis un ordin al șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Măsura a fost anunțată, așa cum e deja obiceiul, cu doar câteva ore înainte.

Președintele PSD Lugoj, Călin Dobra, susține însă că măsura de carantinare este cauzată de războiul intern din PNL. „Lugojenii au de suferit grav în perioada următoare din cauza luptelor interne din PNL, unde pare că se poartă un război de gherilă (…) Primarul Claudiu Buciu și șefii PNL Timiș își plătesc polițe, speculând o dramă a populației (…) E rândul Lugojului s-o încaseze, după ieșirile recente ale edilului șef. (…) Prefectul de Timiș, adică președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu este izolat, deși șoferul său este bolnav de Covid-19.

Anterior, subprefectul a fost depistat și el pozitiv la infecția cu cu Sars-Cov2 (…) Ipocrizia aceasta este de-a dreptul sinistră. Iau măsuri dure împotriva cetățenilor și se bat cu pumnul în piept că îi protejează, exact cei care, de fapt, bagatelizează orice prevedere legală, când îi privește personal (…) Decizia CJSU este una pur politică de pe urma căreia va avea de suferit fiecare lugojean”, a notat Dobra, pe Facebook.

Potrivit datelor prezentate, sâmbătă, de Prefectura Timiș, în Lugoj, rata de infectare a scăzut sub 7 / 1.000 de locuitori.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: