Caragiale la… lanternă! La Teatrul Național, spectatorii au aprins lumina / VIDEO

lanternă

Curat Caragiale! La Teatrul Național Timișoara s-a jucat, joi seară, la lumină de lanternă. O parte din oraș a fost lăsată în beznă, din cauza unei pene de curent, așa că spectatorii care cumpăraseră bilete la „O scrisoare pierdută” au suplinit, cu inspirație, lipsa reflectoarelor.

„Show must go on! «O scrisoare pierdută» pe scena Teatrului Național din Timișoara. Enel lasă mare parte din Timișoara în beznă. Publicul aprinde lanternele telefoanelor și spectacolul a putut continua până la finalul primei părți. Îsi aduce cineva aminte cum era înainte de 1989? Astăzi, în continuare, când statul stinge lumina, publicul o aprinde”, este mesajul celor de la TNTm, după experiența inedită de joi seară.

Pana de curent de joi seară a afectat mai multe zone din oraș. Întreruperile au avut durate diferite, în funcție de cât de repede au putut fi remediate defecțiunile.

Peste exact o săptămână, Timișoara își preia oficial titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2023. Deschiderea va avea loc în Sala Mare a Teatrului Național.

About Post Author