Campion național de motocros, prins în flagrant

stoichescu

Lugojeanul Mihai Stoichescu, multiplu campion național de motocros, a fost săltat de polițiști după un flagrant. Oamenii legii au cumpărat de la el două biciclete electrice, care erau furate. Povestea e încâlcită.

Mihai Stoichescu a fost reținut și apoi a dat declarații la poliție, după ce agenți sub acoperire au cumpărat de la el două biciclete electrice care fuseseră furate. Stoichescu vindea vehiculele cumpărate dintr-un târg de un amic, potrivit lugojeanul.ro.

„Flavius Luca avea două biciclete și un motor și m-a rugat să i le vând, i-am mai vândut și alte motoare. A venit poliția sub acoperire și a văzut bicicletele,. A doua zi m-au chemat să le duc la Timișoara, la Gara Mică, și acolo mi-au organizat flagrant. Am mers la secție m-au pus să dau declarații, de unde sunt, ale cui sunt (…) Dacă știa că sunt furate, nici Flavius nu se băga să le cumpere”, explică Stoichescu.

Flavius Luca, om de afaceri din Lugoj, a cumpărat bicicletele și motocicleta din piață. „Am luat o bicicletă pentru fiică-mea și una pentru soție, iar motocicleta pentru mine. Am chemat un prieten să le vadă și mi-a spus că lipsesc mai multe componente de la ele. Atunci l-am rugat pe Mihai să-mi găsească client (…) Am numărul de telefon al celui de la care le-am luat. Am sunat pe el, dar e închis. O să-l dau și la polițiști”, a declarat, la rândul lui, Luca. Polițiștii încearcă acum să-l găsească pe cel care a vândut bicicletele furate.

About Post Author