22 ianuarie 2021

Călin Dobra a preluat PSD Lugoj. A venit să facă „ce știe cel mai bine”

dobra

Organizația PSD Lugoj are șef nou. După rezultatele catastrofale de la alegerile locale, social-democrații încearcă să se reorganizeze. Călin Dobra, fostul președinte al CJ, este cel care și-a asumat acest obiectiv.

PSD Lugoj a avut rezultate mult sub așteptări la alegerile locale din 27 septembrie: a pierdut funcția de primar și a „reușit” să aibă numai patru consilieri. PNL face, de altfel, singur majoritatea în CL. Francisc Boldea și-a dat, în cele din urmă demisia din postura de președinte al social-democraților, iar acum în locul lui a venit Călin Dobra.

Fosul președinte al CJ Timiș a anunțat schimbarea și a explicat ce l-a făcut să-și asume această postură, deloc comodă. „Am preluat președinția filialei, pentru că mai am multe de spus și de făcut pentru cetățeni. Că Lugojul e orașul meu de suflet, știe toată lumea. Că lucrurile nu au fost tocmai… roz în PSD Lugoj e la fel de clar. Tocmai de aceea, am venit aici ca să muncesc, pentru că asta știu cel mai bine. Alături de social democrații lugojeni, mă voi implica activ în comunitate și mă voi asigura că cetățenii știu tot ce se întâmplă în Consiliul Local care, mâine, are prima ședință. Avem 4 consilieri, însă, din opoziție, vom taxa orice derapaj”, spune Dobra.

Potrivit acestuia, „cu pași siguri și cu o echipă determinată, vom pune pe picioare o filială anesteziată, iar cu seriozitate și implicare, vom recâștiga încrederea cetățenilor”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: