Calea Lugojului nu e închisă de tot. S-a trezit primăria și anunță alte restricții

calea lugojului

Primăria Timișoara a anunțat luni niște restricții de trafic pe Calea Lugojului / Dorobanților, valabile de marți, 30 august. S-a sucit însă și marți a adus „clarificări”. Totul, pe nervii șoferilor.

Potrivit anunțului de luni, Calea Dorobanților/Calea Lugojului erau închise pe tronsonul Aleea Pădurea Verde – Piața Virgil Economu (Modern). Traficul urma să fie deviat pe Aleea Pădurea Verde, str. Avram Imbroane și str. Gheorghe Adam.

„Clarificările” de marți, apărute cu patru ore înainte de introducerea propriu-zisă a restricțiilor, spun că, de fapt, Calea Lugojului „va fi restricționată la o bandă pe sens, pe segmentul Aleea Pădurea Verde – Piața Virgil Economu (intersecția Modern)”.

De asemenea, Aleea Pădurea Verde va fi închisă pe segmentul Calea Lugojului – str. Lorena, iar str. Orăștie va fi închisă pe tronsonul Calea Lugojului – str. Alpiniștilor. „Vehiculele care circulă pe Calea Lugojului vor avea obligatoriu înainte în intersecție. Semaforul va funcționa pe galben intermitent. Pe Aleea Pădurea Verde va fi instaurat un sens unic temporar pe tronsonul Lorena – Imbroane, iar de pe strada Lorena se va vira obligatoriu stânga”, a mai transmis PMT.

Restricțiile sunt valabile pentru perioada 30 august – 1 septembrie. Și, dacă tot anunță că lucrările erau planificate din timp – pentru că SDM a intervenit, în iulie – august, pe 8 kilometri de șosele, pentru reparații – restricțiile ar fi putut fi anunțate corect și din vreme, ca în orice țară civilizată. Ceea nu ce cazul.

About Post Author