Căldură oprită temporar joi. Colterm vrea să livreze agent termic mai ales noaptea

colterm

CET Centru

E nevoie de o intervenție la CET Centru, astfel că joi, 27 octombrie, va oprită în tot orașul furnizarea căldurii. Colterm are în vedere și reducerea programului de furnizare a agentului termic, care să fie livrat mai ales noaptea.

„Având în vedere necesitatea intervenției asupra instalației de termoficare din incinta CT Centru, pentru eliminarea unor neetanșeități apărute o dată cu pornirea furnizării agentului termic pentru încălzire și coroborat cu temperaturile ridicate prognozate pentru zilele următoare, vom întrerupe alimentarea cu energie termică pentru încălzire, în ziua de joi, 27 octombrie, în intervalul orar 8 – 19, în municipiul Timișoara”, a transmis, marți, Colterm.

Societatea de termoficare a reînceput să furnizeze agent termic în urmă cu o săptămână. Pentru că temperaturile diurne continuă să fie apropiate de 20 de grade Celsius, Colterm se gândește să schimbe orarul. „În funcție de temperaturile exterioare din perioada următoare, vom ajusta programul de furnizare a energiei termice pentru încălzire, în sensul în care este posibil să livrăm căldură cu precădere pe timpul nopții”, precizează aceeași sursă.

Dacă aveți orice fel de problemă legată de termoficare, puteți apela dispeceratul Colterm S.A., la numerele de telefon 0256-494.133 sau 0756-061.468 și puteți trimite, de asemenea, un e-mail.

About Post Author