Cai scoși la păscut printre tobogane, la Timișoara

cai

Mașini parcate, câini periculoși plimbați fără botniță, oameni ieșiți la bere sau… cai scoși la păscut. Acesta este „peisajul” de fiecare zi din diversele parcuri ale Timișoarei, descoperit de patrulele Poliției Locale.

Exact 75 de amenzi au dat polițiștii locali numai în ultima săptămână, în mai multe parcuri din oraș. Au fost atât reclamații venite din partea cetățenilor, cât și constatări făcute de patrulele care „calcă” aceste zone. Sancțiunile au fost date pentru mașini lăsate pe spațiile verzi, pentru câini plimbați fără lesă sau botniță sau pentru scandalagii. „Cele mai multe au fost pentru consum de alcool, scandaluri, aruncarea de resturi alimentare și nealimentare pe jos sau pătrundere cu autovehiculele în parcuri”, au anunțat reprezentanții PLT.

Chiar dimineață, pe strada Câmpului, în locul de joacă amenajat de primărie, au fost văzuți la păscut nu mai puțin de… patru cai! Cei doi proprietari ai animalelor au fost amendați cu 1.000 de lei. „Polițiștii locali vor acționa și în continuare în parcuri, dar și în alte zone în care sunt sesizate aspecte care îi deranjează pe ceilalți cetățeni”, au mai transmis cei de la PLT.

About Post Author