Ca un selfie dinăuntru. Expoziție de afișe cu poveste

ca un selfie

Vineri, 29 noiembrie, de la ora 17, la Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”, se deschide expoziția de afișe „Ca un selfie dinăuntru”, curatoriată de artistul George Roșu. E un experiment interesant, pe care sunteți invitați să-l studiați îndeaproape.

Expoziția „Ca un selfie dinăuntru” cuprinde lucrări realizate de liceeni și de persoane aflate sub supravegherea Serviciul de Probațiune Timiș, pe parcursul unor ateliere de creație susținute de Diana Katharina și George Roșu. Evenimentul face parte din proiectul cultural-educativ „Selfie deMascat”, inițiat de Asociația Culturală 360° și realizat împreună cu Serviciul de Probațiune Timiș, Inspectoratul de Poliție Județean Timiș și Asociația pentru Promovarea Tradițiilor.

„Selfie deMascat” vizează, pe de o parte, prevenirea comiterii de infracțiuni în rândul liceenilor și, pe de altă parte, reintegrarea socială a unor persoane aflate sub supraveghere. „Obiectivele generale sunt creșterea stimei de sine, conștientizarea urmărilor și a riscurilor la care te poți expune prin comportamente voluntar sau involuntar antisociale, gestionarea stigmatului social, înlăturarea etichetelor negative, cultivarea respectului față de valorile democratice și consolidarea unor relații sănătoase cu Celălalt”, spun organizatorii.

Proiectul a vizat persoane aflate sub supravegherea Serviciului de Probațiune Timiș, dar și elevi de la Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva”, Liceul de Artă „Ion Vidu” și Liceul de Arte Plastice. Expoziția „Ca un selfie dinăuntru” poate fi vizitată la Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi” până în 6 decembrie. Apoi, lucrările vor fi prezentate în mai multe spații publice din oraș.

About Post Author