Brutărie închisă în Periam. Vindea pâine cu muște / FOTO

periam

sursa foto: OPC Timiș

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor s-au luat cu mâinile de cap joi, în timpul unor controale făcute la societăți comerciale din Periam. Fiecare dintre acestea a primit amendă și au fost date și două avertismente.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a făcut joi un control-fulger la nouă operatori economici din Periam. Este vorba despre Di & Panif SRL, FI Ambra Construct SRL, Gama the Best SRL, Darcris Family SRL, Avram Company SRL, Alema M&A SRL, Myh Lux SRL, Leahu M Periam SRL și Profi Rom Food SRL.

Toate cele nouă firme au fost amendate cu o sumă totală de 42.000 lei și au fost date și două avertismente. De asemenea, a fost închisă temporar brutăria Di & Panif SRL.

Comisarii CJPC Timiș au dat peste spații de fabricație insalubre, cu echipamente ruginite, respectiv condiții de depozitare improprii sau utilizarea unor cuptoare neigienizate corespunzător și a unor tăvi arse. De asemenea, au fost fost găsite legume și fructe stricate și produse de panificație – patiserie, inclusiv pâine, scoase la vânzare cu „glazură” de insecte.

About Post Author