19 octombrie 2020

British International School of Timisoara are de dat două burse. Cine și cum se poate înscrie

Doi copii foarte buni, dar fără posibilități materiale, vor învăța, din această toamnă, la British International School of Timisoara, prima școală internațională, cu program educațional de tip Cambridge. Sunt două burse, pentru elevi de 11 și 12 ani, care sunt oferite, în acest an, de școală.

British International School of Timișoara se deschide în această toamnă la Timișoara, cu o nouă viziune în educația preuniversitară. Sistemul educațional propus își are rădăcinile în Marea Britanie și este recunoscut pentru modul armonios și pragmatic în care îmbină un curriculum academic de înalt nivel cu un program extracurricular bogat. British International School of Timișoara va fi acreditată de Council of British International Schools (COBIS) și va avea un curriculum britanic oferit de Cambridge Assessment International Examination.

Școala oferă, pentru anul 2019/2020, două burse de merit adresate elevilor foarte talentați care nu au susținerea financiară necesară. Sunt disponibile o bursă de merit pentru anul 7 (11 ani) și o bursă școlară pentru anul 8 (12 ani). „Vrem să sprijinim acei copii care doresc să beneficieze de sistemul nostru de învățământ, însă ai căror familii nu pot susține costurile aferente. Organizăm un concurs pentru a descoperi elevi merituoși, atât pe plan academic, cât și prin prisma talentelor vacționale și artistice pe care le au și care au demonstrat prin rezultatele obținute că merită să facă parte din familia școlii noastre”, spune Ciprian Țiplea, directorul British International School of Timișoara..

Bursele sunt acordate în baza unor criterii academice, incluzând portofoliul școlar în baza rezultatelor obținute, dar și talentul vocațional și artistic al elevilor candidați. Dosarul de înscriere este disponibil aici pe site-ul școlii. Cei interesați trebuie să descarce documentele, să le completeze și să le trimită prin e-mail până cel târziu luni, 1 iulie.

British International School of Timisoara își va deschide porțile în septembrie, începând cu clasa pregătitoare (4 ani), până la clasa a 9-a (13 ani). Procesul de înscriere este pe final, fiind disponibile câteva locuri la anumite clase.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: