Blue Air a intrat în insolvență

blue air

sursa foto: https://news.gtp.gr

Blue Air Aviation SA a solicitat intrarea în insolvență, iar Tribunalul București i-a admis cererea. Compania a reușit să propună o listă cu administratori judiciari favorabili ei.

Potrivit boardingpass.ro, la finalul săptămânii trecute, 85 de angajați Blue Air au cerut intrarea în insolvență a companiei, pentru a-și recupera salariile restante. Solicitarea lor nu a fost judecată, dar compania low-cost a cerut la rândul său intrarea în insolvență. Judecătorii Tribunalului București au admis solicitarea, desemnând în funcția de administratori judiciari provizorii pe Infinexa Restructuring SRPL şi Mușat & Asociații – Restructuring\Insolvency SPRL.

În acest dosar de insolvență s-au alăturat ROMATSA, Baladei Thirdway Transport SRL prin lichidator judiciar Alpha Insolvency IPURL, Air Lease Corporation (ALC B378 43309 LLC) și Blue Air Technic SRL. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 20 iunie. Statul român este acționar majoritar al Blue Air Aviation SA, cu 75% din acțiuni. Mai multe detalii, AICI.

About Post Author