Bilete la pachet, pentru cei care vor să vadă mai multe spectacole la Teatrul Maghiar

teatrul maghiar

Scenă din spectacolul „1978”, sursă foto: Teatrul Maghiar „Csiky Gergely”

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” lansează pachete promoționale de bilete, care pot fi făcute cadou până la finalul stagiunii 2023/2024. Sunt și pentru adulți, și pentru copii și oferă publicului posibilitatea de a alege din cele 21 de producții aflate în repertoriul curent.

Cei interesați – persoane fizice sau companii – pot alege următoarele variante:

  • Pachetul CIPI/CSIPIKE – 4 bilete la producțiile de copii și tineret la prețul de 40 de lei (biletele pot fi folosite de adulți și copii)
  • Pachetul LEJER – 4 bilete la oricare dintre producțiile teatrului, la prețul de 100 de lei
  • Pachetul CADOU – o invitație pentru două persoane la oricare dintre producțiile teatrului, la prețul de 60 lei

Oferta nu se referă la spectacolele invitate și cele din Festivalul TESZT. Publicul poate alege spectacolele teatrului care se vor juca până la finalul stagiunii 2023/2024, cu excepția premierelor.

Teatrul Maghiar are în momentul de față 21 de spectacole în repertoriul curent, din care patru sunt pentru copii și tineret.

Cel mai nou proiect este „Pericles” de William Shakespeare, în regia lui Philip Parr din Marea Britanie, cu primele reprezentații în 8, 9 și 13 martie. Printre regizorii importanți care au colaborat cu trupa Teatrului Maghiar se numără Silviu Purcărete, Andrei Șerban, Kokan Mladenović, Ana Mărgineanu, Adrian Sitaru sau Tomi Janežič.

Producția „1978” a fost nominalizată recent de UNITER la premiile pentru Cel mai bun spectacol și Cea mai bună scenografie de teatru. Toate spectacolele Teatrului Maghiar sunt traduse în română, iar cele cu supratitrare beneficiază și de traducere în engleză.

Pachetele promoționale pot fi cumpărate de la casa de bilete a Teatrului Maghiar (str. Alba Iulia nr. 2). Ulterior, locurile pot fi rezervate la 0356-450.606, 0752-111.803 sau prin e-mail.

About Post Author