Bienala Art Encounters caută mediatori. Înveți, cunoști oameni faini și ești și plătit

bienala art encounters

Sunteți curioși să vedeți cum se naște, crește și își găsește loc în comunitate un eveniment precum Bienala Art Encounters? Puteți avea parte de o experiență inedită, ca mediatori, partea a unei echipe dinamice, implicate și prietenoase.

Fundația Art Encounters lansează un apel deschis privind recrutarea unor persoane motivate pentru poziția de mediatori la a cincea ediție a Bienalei de artă contemporană Art Encounters. Aceasta va avea loc în perioada 19 mai – 16 iulie. Echipa de mediatori va lucra după structura oferită de Art Encounters în principalele locații ale Bienalei, incluzând spații expoziționale și alte spații publice deschise.

„Mediatorii vor facilita mai multe practici bazate pe dialog, precum tururi ghidate sau ateliere, însoțind, de asemenea, diverse proiecte artistice desfășurate în Timișoara. Apelul se adresează tinerilor studenți/ cercetători/ artiști/ mediatori/ manageri culturali/ curatori/ jurnaliști dornici să exploreze felul în care sunt montate expozițiile, precum și modul de lucru al curatorilor și artiștilor. Ei vor fi cei care vor intermedia interacțiunea dintre vizitatori și lucrările/ instalațiile expuse”, transmit cei de la fundație.

Cei selectați vor beneficia de training profesionist și vor putea participa la elaborarea programului de mediere împreună cu echipa responsabilă din partea fundației. Ei vor lucra cu Gavril Pop, coordonatorul programului de mediere, și vor discuta cu directoarea artistică a Fundației, Diana Marincu, și colectivul curatorial al bienalei.

Programul de lucru începe din 23 martie și este flexibil, atât fizic cât și online. Dacă sunteți interesați de o astfel de experiență, puteți completa ACEST FORMULAR până în 17 martie, urmând a fi contactați în cel mai scurt timp. ȘI mai e un amănunt: posturile de mediatori sunt plătite.

About Post Author