Berăria 700, amendată din nou pentru zgomot. Sancțiuni și la Epic sau No Name

amenzi

foto: Arhivă

Muzică dată prea tare, din nou, în ultimul sfârșit de săptămână. Cel puțin asta au reclamat, la numărul de urgență al Poliției Locale, mai mulți timișoreni. S-a lăsat cu amenzi.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii locali au dat, în cazul localului Epic Society, de pe strada Diaconu Coresi, o sancțiune de 1.500 lei, conform Legii 61/1991, republicată. Muzica dată prea tare la ora 4,10 a deranjat locatarii din zonă. În aceeași noapte a fost ars la buzunare, cu 800 de lei, un tânăr care făcea drifturi în Pasajul Iulius Town.

Sâmbătă, în jurul orei 23,15, organizatorul unui eveniment din Iulius Town a fost sancționat cu 500 lei pentru muzica dată prea tare. În aceeași seară, puțin înainte de miezul nopții, DJ-ul de la Berăria 700 a fost, de asemenea, amendat din același motiv, după ce la Poliția Locală au fost făcute reclamații. Localul respectiv a fost închis anul trecut, iar proprietarul acestuia a câștigat, în primă instanță, la Tribunalul Timiș, procesul intentat primarului Dominic Fritz și PMT. Decizia a fost atacată cu recurs și are termen la Curtea de Apel în luna septembrie.

„O altă persoană a fost sancționată cu aceeași amendă pentru că, în calitate de organizator de evenimente, a dat muzica tare la ștrandul No Name de pe str. Iosif Bulbuca”, a mai transmis Poliția Locală Timișoara.

About Post Author