18 ianuarie 2021

Ben-Oni Ardelean a fost externat. Continuă tratamentul acasă

ben-oni ardelean

Ceva mai mult de trei zile a stat internat, la „Victor Babeș”, deputatul PNL Ben-Oni Ardelean. Acesta are Covid și a ajuns la spital într-o stare gravă.

„După ce duminică am ajuns în spital, grav afectat de Covid, cu febră ridicată și probleme de respirație acută, am fost externat, urmând a continua tratamentul în carantină. În aceste momente de cumpănă, rugăciunile și gândurile voastre bune contează enorm pentru mine. Mulțumesc întregului personal medical de la Spitalul «Victor Babeș» Timisoara! Voi sunteți adevărații eroi ai zilelor noastre! Virusul este foarte parșiv, invaziv și lovește când te aștepți mai puțin. Aveți grijă de dumneavoastră!”, a postat, miercuri seară, pe Facebook, Ben-Oni Ardelean.

Deputatul liberal a umblat destul de mult prin județ în această campanie electorală, dar, spun cei care l-au însoțit, a purtat întotdeauna mască de protecție. Ardelean încearcă, duminică, 6 decembrie, să obțină al treilea mandat de parlamentar de Timiș. El este pe locul al doilea pe lista pentru Camera Deputaților.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: