Bega Bulevard, trei zile de „familiarizare cu Parcul Alpinet”. Septembrie cultural, via PMT

bega bulevard

Bega Bulevard, Seara Chitarelor, Festivalul Minorităților Etnice – așa arată luna septembrie, din punctul de vedere al PMT, pe partea culturală. Sunt anunțate concerte și e momentul „pentru a ne familiariza cu un cadru natural minunat oferit de Parcul Alpinet”.

Primăria Timișoara anunță, pentru luna septembrie, trei evenimente în aer liber. În perioada 11 – 13 septembri este programată ediția cu numărul 13 a Festivalului Bega Bulevard. Aceasta va avea loc, ca de obicei, între Podul Mihai Viteazul și Podul Maria.

„Încă de la prima ediție, Festivalul Bega Bulevard a dorit să atragă atenția timișorenilor asupra importanței canalului Bega pentru oraș și asupra posibilităților de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă. Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidență Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic, ecologic şi va concentra, pe parcursul celor trei zile, activități culturale și de divertisment”, anunță Biroul Organizare Evenimente din PMT.

Potrivit aceleiași surse, Bega Bulevard este momentul oportun „pentru a ne familiariza cu un cadru natural minunat oferit de Parcul Alpinet”. Artiștii anunțați suntMihail, The Different Class, AD Libitum Voice, Happy Flow, Allover, Zoli Vee, The Skywalkers, Peregrinii, Tango Simfonic, Amaris Agni și Deep6Project. Programul detaliat va fi anunțat abia săptămâna viitoare, când probabil se va spune și dacă este nevoie de înscriere prealabilă pentru cei care vor să participe.

Tot în luna septembrie are loc și Seara Chitarelor – 19 septembrie, dar și Festivalul Minorităților Etnice – 20 septembrie. Detalii despre acestea urmează să fie anunțate ulterior.

About Post Author