Bebeluș născut de o migrantă din Siria care a trecut ilegal frontiera

Siria

O femeie din Siria care a trecut ilegal frontiera dinspre Serbia a născut o fetiță la Timișoara. Ea a fost prinsă de polițiști, alături de soțul și de un verișor, și a fost dusă de urgență la spital.

Poliţiştii de frontieră au prins, miercuri seară, la Soca trei persoane, o femeie şi doi bărbați, care au încercat intre ilegal în România din Serbia. Deoarece femeia era însărcinată și acuza dureri, poliţiştii de frontieră au contactat imediat serviciul medical de urgenţă, care s-a deplasat la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia a fost dusă imediat la un spital din Timișoara, unde a născut o fetiță.

Poliţiştii de frontieră i-au dus pe cei doi bărbați la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră. Acolo s-a stabilit că ambii sunt din Siria, având vârste de 14 și 22 de ani. Bărbatul adult este soțul femeii care a născut, iar minorul este verișorul său. Ei au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, și voiau să ajungă într-un stat din vestul Europei. Cele trei persoane au solicitat acordarea unei forme de protecție în România.

About Post Author