Beat, drogat și fără permis, a accidentat două femei

foto: Arhivă

Un tânăr de 26 de ani a accidentat două persoane și apoi a fugit, înainte să vină poliția. Avea și de ce, pentru că, după ce a fost identificat și dus la audieri, polițiștii au găsit o adevărată „colecție” de infracțiuni.

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost anunțați sâmbătă seară, prin apel la 112, că pe strada Ardealului s-a produs un accident de circulație, soldat cu rănirea a două persoane. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului plecase fără încuviințarea poliției sau a procurorului.

„Polițiștii au constatat că un bărbat a condus un autoturism pe strada Ardealului, iar la un moment dat a intrat în coliziune față – spate cu un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 31 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea a două femei, respectiv a femeii de 31 de ani și a unei pasagere din autoturismul condus de către aceasta”, a transmis, duminică, IPJ Timiș. În scurt timp a fost identificat și conducătorul auto: un tânăr de 26 de ani, care a fost dus la sediul poliției pentru audieri.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că tânărul avea permisul de conducere anulat. Testat cu etilotestul, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotarei, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Tânărul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

El a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere anulat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului.

About Post Author