7 iulie 2020

Bazin de înot la Sânandrei. Costă 2,2 milioane de euro, bani de la guvern

bazin

Compania Națională de Investiții construiește, la doi pași de Timișoara, un bazin de înot didactic. A preluat deja amplasamentul și a scos la licitație proiectarea și execuția. Se întâmplă la Sânandrei.

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației construiește, prin Compania Națională de Investiții, un bazin de înot la Sânandrei. Amplasamentul pentru construirea bazinului a fost preluat de CNI, care a pornit și licitația în sistemul național de achiziții publice. Ofertele pot fi depuse până în 27 martie, la ora 15. Suma maximă oferită este de 10,6 milioane de lei, cu TVA. În acești bani intră „proiectare – faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru bazin de înot didactic”.

„Bazinul de înot va avea facilități pentru desfășurarea de activități sportive și înot. Vvor fi amenajate spații pentru vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice. Clădirea va avea regim de înălțime parter plus un etaj, iar suprafața pe care se va construi va avea 840 metri pătrați”, spune secretarul de stat Cătălin Iapă. Potrivit acestuia, construcția ar putea începe în acest an.

Primarul din Sânandrei, Claudiu Coman (PSD), este dat drept unul dintre cei care vor schimba taberele și va candida, la alegerile locale, din partea PNL. „Achiziția” nu a fost confirmată oficial încă, poate și pentru că liberalii încă fac pe ici-pe colo ajustări la candidații de primării.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: