Baza sportivă de pe str. Costică Rădulescu va avea în curând gazon și tribune / FOTO

bază sportivă

sursa foto: Arhivă

Lucrările de la baza sportivă construită pe strada Costică Rădulescu avansează într-un ritm foarte bun. Va fi montat în curând gazonul artificial și vor ajunge la Timișoara și tribunele, a căror fundație a fost deja turnată.

„La baza sportivă a CNI de pe strada Costică Rădulescu se va trece în curând la montarea gazonului artificial, după ce terasamentul este aproape finalizat. Vor începe în scurt timp și lucrările de zidărie la clădirea administrativă. Fundația pentru tribune a fost turnată, iar tribunele au fost comandate și vor ajunge în perioada următoare la Timișoara. De asemenea, s-a făcut și terasamentul pentru turnarea plăcii de beton pentru terenul de minifotbal/handbal. Apoi se va așterne tartanul”, a anunțat, luni, viceprimarul Cosmin Tabără.

Baza sportivă de pe strada Costică Rădulescu este ridicată în apropierea Stadionului „Dan Păltinișanu”, pe un teren de 14.000 mp. Este prima investiție publică de acest fel care se construiește la Timișoara după 1989.

Contractul de execuție a fost atribuit în toamna lui 2020, pentru 5,9 milioane de lei, cu TVA. Lucrează aici TPS Engineering & Asociații, cu subcontractanții Concrete & Design Solution SRL și Constructim SA. Banii sunt de la Compania Națională de Investiții. Baza sportivă va avea un teren de joc standard, instalație de nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori. Va fi amenajat și un teren mic, de 20/40 mp, pentru minifotbal, baschet sau handbal.

About Post Author