Bătaie cu pari și topoare, în Lugoj. Șase oameni, reținuți / VIDEO

captură video: www.lugojinfo.ro

Bătaie într-un cartier din Lugoj, unde membrii a două familii de romi s-au „gratulat” cu pari și topoare. Scandalul a avut loc în plină stradă, spre groaza trecătorilor, care au și anunțat poliția. Șase scandalagii au fost ulterior reținuți.

Scandalul a izbucnit joi seară, în cartierul Micro I. Mai mulți tineri au început să se lovească, cu topoare și bâte. Ttoul s-a petrecut în stradă printre mașinile parcate și spre spaima celor care treceau prin zonă. Martorii au fost, de altfel, și cei care au sunat la 112. Până la sosirea forțelor de ordine, mulți dintre cei implicați reușiseră să se facă nevăzuți.

Un bărbat a fost dus la spital, după ce a fost lovit cu un topor. Polițiștii și jandarmii au început ulterior căutarea bătăușilor. Șase dintre ei au fost găsiți după câteva ore și duși la audiri.

„La data de 10 februarie, în jurul orei 18, polițiștii lugojeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Olari din municipiu a avut loc un conflict, în care au fost implicate mai multe persoane. Un bărbat de 38 de ani a fost rănit. La scurt timp, polițiștii au reușit identificarea acestora, fiind vorba despre șase bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

Patru dintre bătăuși au fost reținuți pentru lovire sau alte violențe, iar ceilalți doi, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei șase vor fi prezentați vineri judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Video: LugojInfo.ro

About Post Author