18 ianuarie 2021

Bărbatul care încerca uși pe Musicescu e polițist de frontieră. Nimeni n-a depus plângere

musicescu

A fost identificat bărbatul care, în weekendul trecut, pe la 4 dimineața, încerca uși în scara unui bloc din zona Musicescu. E… polițist de frontieră, era în concediu și scapă doar cu o anchetă disciplinară.

Camerele de supraveghere montate în scara unui blocul de pe strada Musicescu au surprins, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat cu mănuși care „testa” ușile, încercând să vadă dacă este vreuna descuiată. Polițiștii de la IPJ Timiș s-au autosesizat și au început să-l caute.

A fost identificat repede și s-a constatat că este polițist de frontieră. Bărbatul era în concediu în noaptea în care a fost surprins la încercat uși și ar fi fost puțin „afumat”. „Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara s-a sesizat cu privire la imaginile apărute în mass-media, identificând persoana ca fiind lucrător al instituţiei noastre, care se afla în concediu de odihnă. La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara s-a dispus cercetarea disciplinară de urgenţă a lucrătorului, în conformitate cu prevederile Statului Polițistului și al Codului de etică și deontologie al poliţistului, pentru a se stabili în ce împrejurări a avut loc incidentul”, transmit reprezentanții ITPF Timișoara.

Pentru că nu au fost constatate elementele unei infracțiuni și nici n-a fost depusă vreo plângere împotriva lui, el va scăpa însă de ancheta celor de la IPJ.

1 thought on “Bărbatul care încerca uși pe Musicescu e polițist de frontieră. Nimeni n-a depus plângere

  1. Daca intra peste o baba sau o minora si o viola sau omora?Nu ramanea crima cu autor necunoscut?Cui naiba i-ar fi dat prin cap sa caute criminalul prin vama?Omul trebuie luat in vizor,poate fi un element foarte periculos,din cate am citit si Jack Spintecatorul era medic chirurg…

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: