Bărbat mort în casă, în urma unui incendiu

incendiu

sursa foto: Arhivă

Tragedie în Ronaț. Un bărbat de 74 de ani a murit intoxicat în propria casă, în urma unui incendiu. Totul pare că a pornit din cauza unei țigări care a fost uitată aprinsă.

Apelul primit la 112, puțin înainte de ora 4, anunța producerea unui incendiu într-o locuință situată în Timișoara, pe strada Xenopol. A fost alertat Detașamentul 2 de Pompieri și s-au deplasat la locul intervenției 14 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și trei ambulanțe SMURD.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la o încăpere din casă, fiind surprinsă o persoană, un barbat în vârstă de aproximativ 74 ani. Persoana a fost evacuată și predată în stare de inconștiență echipajului medical. După finalizarea manevrelor de resuscitare, acesta a fost declarat decedat de către medicul de pe ambulanța SMURD”, au transmis reprezentanții ISU.

În urma incendiului a ars o încăpere pe suprafață totală de aproximativ 12 mp. Pompierii au stabilit, de asemenea, că incendiul s-a produs, cel mai probabil, de la o țigară lăsată aprinsă.

About Post Author