Bărbat călcat de tramvai, în centrul Timișoarei. Ar fi căzut sub garnitură

stpt

foto: Arhivă, www.timisoreni.ro

Grav accident în centrul Timișoarei, miercuri dimineață. Un bărbat a murit, după ce a fost călcat de tramvai în apropiere de Piața 700.

La locul accidentului au intervenit pompierii și echipaje SMURD. Din nefericire, bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani care s-ar dezechilibrat și a astfel a ajuns sub roțile tramvaiului nu a mai putut fi salvat. A intervenit, pentru Detașamentul 2 Timișoara de la ISU, care a trimis nouă subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială de descarcerare grea.

„La data de 22 martie, în jurul orei 5,40, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un tramvai pe str. Coriolan Brediceanu dinspre str. Dr. Iosif Nemoianu spre Piața Libertății. La intersecție cu str. Paris a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile acestuia. În urma impactului, pietonul a decedat”, a transmis IPJ.

Polițiștii urmează să identifice victima. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut tragedia.

„Circulația tramvaielor de pe liniile 1, 2, 6 și 8 a fost blocată, din cauza unui eveniment care s-a soldat cu victimă, în stația «Piața Timișoara 700» (sensul spre Piața Libertății)” , au transmis, la rândul lor, reprezentantii STPT.

About Post Author