Balaur, cu Mălina Manovici, proiecție specială la Timișoara. La Cinema Victoria

balaur

Asociația Marele Ecran vă invită marți, 5 iulie, ora 20, la Cinema Victoria, la avanpremiera filmului de debut al regizorului Octav Chelaru, „Balaur”, în prezența actorilor Mălina Manovici și Voicu Dumitraș. Pelicula a avut premiera la TIFF și este ultima proiecție înainte de Ceau, Cinema!

Inspirat din fapte reale filmul spune povestea Ecaterinei, o tânără profesoară de religie la liceu care se aventurează într-o relație extraconjugală cu unul dintre elevii săi. În încercarea de a-l ține sub control pe tânărul ei iubit și de a-și proteja familia, începe să-și piardă ea însăși controlul. În timp ce femeia se confruntă cu o adevărată criză de credință, pasiunea băiatului devine din ce în ce mai periculoasă.

Filmul îi are în distributie pe Mălina Manovici, Alexandru Papadopol, Sergiu Smerea și Voicu Dumitraș. Mălina Manovici colaborează de aproape 15 ani cu Teatrul Național Timișoara și, de-a lungul timpului, a jucat în mai multe filme. Printre ele, „Bacalaureat”, al lui Cristian Mungiu, sau „Lemonade”, al Ioanei Uricaru. Proiecţia este organizată de Asociaţia Marele Ecran și încheie seria pe care asociaţiile Pelicula Culturală şi Marele Ecran le-au organizat, începând din martie, înainte de ediţia a noua a Festivalului Ceau, Cinema! Biletele vor fi disponibile pe iabilet.ro și la cinema, înainte de proiecție.

About Post Author