Aura Twarowska, în boardul de la TM2023. În locul lui Popa’s

Aura Twarowska

Adunarea Generală de la Asociația Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii a votat, marți seară, doi membri în board. Mandatul celor aleși în iunie, printre care și Ștefan Popa Popa’s, expira, după două luni.

În luna iunie, după o ședință AGA cu scântei, care a durat peste două ore și jumătate, comitetul director al TM2023 a fost completat cu doi membri. Au fost aleși, pentru mandate de două luni, Ștefan Popa Popa’s, ca personalitate publică din domeniul culturii, cu profil internațional, și Ștefan Vădineanu, reprezentant al mediului de afaceri.

AGA de marți după-amiază a votat, la rândul ei, doi membri în board, în condițiile în care mandatele celor doi au expirat. Actualele mandate sunt pe șase luni, după cum s-a decis în ședință. Ștefan Vădineanu și-a păstrat locul ca reprezentant al mediului de afaceri. În locul lui Ștefan Popa Popa’s a fost aleasă mezzosoprana Aura Twarowska. În urmă cu două săptămâni, aceasta a pierdut, la mustață, nominalizarea la funcția de director interimar al Filarmonicii Banatul. Primarul Dominic Fritz l-a numit atunci, pentru trei luni, pe Ovidiu Andriș.

Tot în ședința de marți a fost votat și bugetul Asociației TM2023 pe anul 2021.

About Post Author