24 ianuarie 2021

Au venit măștile gratuite promise de guvern. În Timiș le primesc aproape 40.000 de oameni

măști

Aproape 1,9 milioane de măști pentru persoanele fără posibilități materiale vor fi distribuite în Timiș în zilele următoare. Fiecare beneficiar va primi 50 de bucăți. În Timișoara sunt 9.800 de beneficiari.

Direcția de Sănătate Publică Timiș a primit, miercuri, 1,88 milioane de măști de protecție. Acestea vor fi distribuite, câte 50 bucăți, celor 37.738 persoane vulnerabile, identificate de primăriile din județ. Reprezentanții acestora le vor ridica joi, 17 septembrie. Împărțirea lor va începe de vineri, 18 septembrie.

În Timișoara vor ajunge peste 490.000 de măști de protecție. Asta înseamnă că vor beneficia de ele 9.800 de oameni. Timișorenii pot merge să le ia de la depozitul de pe strada Lorena, nr. 35, între orele 8 și 16. „Persoanele care se încadrează în categoriile prevăzute beneficiază de măști de protecție pe baza documentelor doveditoare: carte de identitate, ultimul sau penultimul cupon de pensie și certificatul de încadrare în grad de handicap în termen de valabilitate, după caz. În depozit va intra pe rând, câte o persoană, respectând distanțarea fizică”, transmit reprezentanții Direcției de Asistență Socială a PMT.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: