22 ianuarie 2021

Atenție! Transport agabaritic pe A1

transport agabaritic

Șoferii care au drum de la Nădlac pe A1, spre București, trebuie să fie atenți. Pe șosea va circula, în următoarele 10 zile, un transport agabaritic, astfel că e posibil să se înregistreze aglomerări.

Potrivit DRDP Timișoara, în perioada 17 – 27 noiembrie, se va desfășura un transport cu depășiri ale maselor pe traseul:

Nădlac II PTF – A1 – Margina – DN 68A- Săcămaș – DN7 – Ilia – A1 – Centura Sibiu – DN 7- Pitești – A1 – DN Centura București – Int. (DNCB cu DJ 401)

Vehiculul transportă o confecție metalică. Lățimea maximă a vehiculului este 3,60 m, viteză de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Ea nu va depăși de 70 km/oră.

„Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, tramsmite DRDP Timișoara.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021-264.33.33 și 021-9360, dar și pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: