7 iulie 2020

Atenție! Tramvai pe șosea, de la Borș la Calafat

drdp

Un transport agabaritic va traversa, în următoarele zile, șoselele din vestul României. El trebuie să ajungă de la PTF Borș la PTF Calafat. Șoferii trebuie să fie prudenți, transmit cei de la DRDP.

DRDP Timișoara anunță că în perioada 9 – 18 martie se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul

  • Borș PTF – (DN1) – Centura Oradea – (DN79) – Arad – (DN7-A11-A1-A6) – Lugoj – (Varianta de Ocolire Lugoj) – DN6 – Caransebeș – (Varianta de Ocolire Caransebeș) – DN6 – Orșova – DN6 – Drobeta – Turnu Severin (Centura Drobeta-Turnu Severin) – DN6 – Simian – DN56A – Maglavit – DN56 – Calafat PTF

Potrivit drumarilor, este vorba despre transportul unui tramvai. „Lățimea maximă a vehiculului este 3 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră”, mai spun cei de la DRDP Timișoara.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021-264.33.33 și 021-9360. De asemenea, ei pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: