Atenție de unde cumpărați rovinietă! Aplicație mobilă neautorizată, mai scumpă

rovinietă

Aplicația mobilă Aircash nu este autorizată de CNAIR pentru încasarea rovinietei. Șoferii sunt rugați să achite această taxă doar pe portalul oficial sau la distribuitorii autorizați, ca să fie siguri că sunt în legalitate și ca să nu plătească mai mult.

Taxa de utilizare a drumurilor naționale și a autostrăzilor ar fi bine să fie achitată de șoferi doar pe portalul deținut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro, sau la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei.

CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web/aplicații mobile neautorizate.

„La achiziționarea unei roviniete prin intermediul aplicației Aircash, utilizatorii achită costuri suplimentare față de prețul real. Pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare. Prin aplicația Aircash suma achitată este de 5 euro, din care 2 euro reprezintă taxa VOI (Vignette Online Identification)”, transmite compania de drumuri.

About Post Author