Atenție! De joi se ridică mașinile parcate pe carosabil, pe str. Prezan

prezan

Dacă tot a fost lărgită la patru benzi, strada Mareșal Constantin Prezan trebuie să fie și folosită ca atare. În consecință, parcarea pe carosabil va fi sancționată. Până joi, 1 septembrie, șoferii vor fi doar avertizați.

„S-a reluat transportul public pe strada Mareșal Constantin Prezan și pe bulevardul Sudului. Linia de troleibuz este din nou funcțională, după reabilitare. Totodată, pe strada Prezan au fost montate indicatoare care interzic oprirea, o măsură care permite ca ambele benzi rezultate în urma investiției să fie folosite pentru trafic”, a anunțat, luni, viceprimarul Ruben Lațcău.

Parcarea mașinilor pe câte o bandă pe sens este reclamată deja de ceva timp de cei care locuiesc în zonă. Oamenii erau nemulțumiți că, deși zona a fost în șantier circa doi ani, pe strada Prezan se circulă tot pe o bandă, pentru că a doua a fost transformată în parcare.

„Poliția Locală va aplica autocolante și avertismente mașinilor staționate pe banda 1 de circulație pe Prezan. De joi vor fi și ridicate autovehiculele care ocupă banda”, mai transmite Lațcău.

Strada Mareșal Constantin Prezan a intrat în șantier în iulie 2020, termenul de finalizare fiind inițial de 16 luni. Valoarea totală a lucrărilor este 41,7 milioane de lei, cu TVA, ele fiind executate de asocierea Strabag – Tubular Tehno Sistem – Cons Electrificarea Instal. Guvernul plătește 18 milioane de lei din această sumă. Recepția finală a lucrării nu a fost încă semnată.

About Post Author