Asociația Timișoara 2023 caută om pe comunicare

Timișoara 2023

foto: Arhivă

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii caută un coordonator activități de comunicare. Acesta va avea un contract pe durată determinată, până în luna decembrie.

Angajarea se face în cadrul Programului transversal de comunicare a Programului Cultural Timișoara 2023, cofinanțat de Consiliul Județean Timiș. Acesta își propune să promoveze Programul Cultural Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, în ansamblul său, „oferind publicului informații despre concept, programe-cadru și calendar, într-un mod unitar, iar partenerilor soluții grafice și sprijin în comunicarea cu presa și cu publicul larg”.

Programul de comunicare are drept scop actualizarea paginii de web www.timisoara2021.ro și traducerea acesteia în limba engleză, continuarea comunicării despre program pe paginile de social media și realizarea unor materiale video care să surprindă principalele direcții ale Dosarului de candidatură. El vizează, de asemenea, punerea la dispoziție a unei grafici unitare.

Cei care sunt interesați trebuie să aibă experiență anterioară relevantă în domeniul comunicării şi al relaţiilor publice, în special în sectorul cultural și creativ, de minimum 3 ani, bune abilități de coordonare și comunicare scrisă și verbală și să cunoască limba engleză la nivel avansat, atât scris, cât și vorbit.

Ei trebuie să trimită un CV și o scrisoare de motivație în care să prezinte relevanța experienței profesionale pentru acest post. Acestea trebuie transmise prin e-mail aici, până în 10 septembrie, ora 17. Interviurile vor avea loc în data de 14 septembrie.

Mai multe detalii se găsesc aici.

About Post Author