Asaltul decibelilor. Petrecere din mall, amendată de două ori în aceeași noapte

poliția locală

sursa foto: Poliția Locală Timișoara

Dacă e weekend, suntpetreceri zgomotoase în oraș, până spre orele dimineții. Numărul sesizărilor primite din partea celor deranjați este în creștere, așa că este în creștere și numărul amenzilor.

Sâmbătă seară, timișorenii care locuiesc în apropierea Pieței Consiliul Europei și nu numai au semnalat faptul că din grădina de vară a Iulius Town se aude foarte tare muzica. Polițiștii locali s-au deplasat la fața locului și au aplicat organizatorului petrecerii, societatea Art Act Production SRL cu sediul în București, o sancțiune de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991, republicată. N-a contat, pentru că muzica a continuat să bubuie în boxe. Jumătate de ceas mai târziu, polițiștii locali au revenit și au mai dat o amendă, de această dată de 1.500 lei.

Duminică dimineața, în jurul orei 00.10, distracția unora a continuat. Au fost amendate, de această dată, două cluburi de pe malul Begăi. Firmele River Fun Garden și Protein House, ambele de pe bd. Vasile Pârvan, au primit sancțiuni de câte 1.500 de lei. „Ultimele două sancțiuni au fost aplicate în cadrul unei acțiuni coordonate de Poliția Municipiului Timișoara, pe timp de noapte, pe linie de ordine publică”, transmite PLT.

Reprezentanții Poliției Locale spun că „la mai multe fapte repetate, cei depistați în astfel de situații riscând ca societățile pe care le reprezintă să fie propuse pentru suspendarea activității pe o perioadă de până la 30 de zile”. Există și un precedent, cel de la Berăria 700, însă instanța a anunat decizia de primar prin care era închis localul, iar PMT a fost nevoită să dea înapoi banii de chirie și să plătească și despăgubiri.

About Post Author