Arome de Banat și Crișana. Un nou documentar făcut de Charlie Ottley, prezentat la CJ Timiș

charlie ottley

Sunteți invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de Charlie Ottley și echipa sa. Filmul va putea fi văzut miercuri, 29 noiembrie, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș.

Banatul poate fi redescoperit prin intermediul călătoriilor, bucătăriei, culturii, meșteșugurilor, istoriei, dar și prin peisaje naturale foarte frumoase. Prezentatorul și producătorul britanic Charlie Ottley a realizat al doilea sezon din show-ul „Flavours of Romania”, care include frumusețea regiunii noastre, dar și provocările celor care încearcă să conserve tradiții și patrimoniul cultural al Banatului.

„Sunt foarte fericit să mă întorc în capitala Banatului, acum Capitală Europeană a Culturii. A fost o reală plăcere să includem Timișoara și județul Timiș în noul nostru sezon Flavours of Romania. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim călătoria prin Banat cu toți prietenii și susținătorii noștri”, a transmis Ottley.

Filmul va fi putea fi văzut miercuri, 29 noiembrie, de la ora 18, în Sala Multifuncțională a CJ Timiș. Proiecția va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

About Post Author