Apă rece și apă caldă, oprite pe mai multe străzi din Timișoara

apă rece

sursa foto: Unsplash

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare, va întrerupe joi, 10 august, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde la punctele termice 3Trubadur și 4Trubadur. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor 1 Decembrie 1918, Bv. Eroilor de la Tisa, Daliei, Deliblata, Johann Guttenberg, Milcov, Sat Nou, Alexandru Vaida Voievod, Miorița, Nicolinț, Ofcea, Charles Darwin, Gloriei, Mehadia. În total sunt afectate 47 de branșamente.

Tot joi, orele 8 – 17, se întrerupe furnizarea apei calde la CT Dunărea, ca urmare a executării unor lucrări de conectare conducte la intersecția străzilor Bârzava și Taborului, planificate de Aquatim SA. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe următoarele străzi Lisabona, Aleea Ciobanului, Dunărea, Bârzava. În total, 33 de branșamente.

La finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp. De aceea, se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

About Post Author