23 octombrie 2020

Apă rece oprită sau cu presiune scăzută, timp de 24 de ore, în nordul Timișoarei

apă

Aquatim finalizează lucrările de înlocuire a tronsonului de pe strada Mătăsarilor și trebuie să conecteze noua conductă la rețeaua de distribuție, Este nevoie însă de puțină răbdare din partea consumatorilor de pe mai multe străzi.

În intervalul 13 iunie, ora 3 – 14 iunie, ora 4, va fi întreruptă alimentarea cu apă a străzilor Mătăsarilor, Intrarea Carului și Uzinei. Presiunea apei va fi redusă pe străzile Frederic Mistral, Eugen Longinescu, Moldovei și Aleea Ghirodei. Tot presiune scăzută va fi în zonele de blocuri Lipovei, Ion Ionescu de la Brad, Aradului, Torontalului, UMT, Dorobanților, Mircea cel Bătrân și Matei Basarab.

Lucrarea face parte din programul de investiții al societății Aquatim pentru modernizarea rețelei de apă a Timișoarei. Ea a început în martie 2018, a fost executată de firma Tubular Tehnosistem și a costat 2,2 milioane de lei (fără TVA). Pentru orice probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare puteți contacta non-stop dispeceratul Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362 și 0756-119.528.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: