Apă rece oprită în Sânnicolau și Timișoara

apă rece

Aquatim anunță că miercuri, 13 mai, între orele 9 și 13, va opri alimentarea cu apă în Sânnicolau Mare, conform solicitării Cons Electrificarea Instal, în vederea efectuării racordului și a probelor de funcționare pentru generatorul electric montat la Stația de Tratare a Apei Sânnicolau Mare.

Joi, 14 mai, între orele 9 și 14, în Timișoara, se va executa o legătură de conductă, pe strada Circumvalațiunii nr.4, în vederea punerii in funcțiune a unui nou magazin Lidl. Vor rămâne fără apă rece cei aflați pe str. Circumvalațiunii, între str. Brediceanu si Pasajul Jiul.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să se nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă”, transmit reprezentanții companiei.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare puteți contacta non-stop dispeceratul Aquatim, la numerele 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528.

About Post Author