Apă rece oprită în partea de nord. De miercuri seară

apă rece

Aquatim anunță că miercuri, 4 august, de la ora 23, și până joi, 5 august, ora 10, la intersecția străzilor Aristide Demetriade și Enric Baader se va interveni pentru înlocuirea a două vane pe conductele magistrale de 800 și 600 mm.

Pe durata lucrărilor va fi întreruptă furnizarea apei pe străzile Lorena, Intrarea Ioan Vasâi și Punctul Termic 74A, Telegrafului, Mihail Kogălniceanu, Drăgășani, Avram Imbroane, Înfrățirii, Enric Baader, Alexandru Golescu, Aristide Demetriade și la magazinul Brico Dépôt. Vor rămâne fără apă și locuitorii de la etajele superioare din zonele Calea Sever Bocu, Calea Aradului și Calea Torontalului. În același timp, presiunea apei va fi scăzută în zonele Simion Bărnuțiu, Take Ionescu, Tipografilor, UMT și la firmele TRW, Continental și Prompt.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă”, transmite compania.

About Post Author