Apa rece oprită în mai multe zone din Timișoara și în Săcălaz

apă rece

Aquatim anunță că vineri, 17 decembrie, între orele 9 și 14, va întrerupe furnizarea apei pe străzile Electronicii, Venus și pe Calea Urseni, între str. Venus și str. Gavril Musicescu, în scopul conectării unor conducte noi la rețeaua de distribuție. Lucrarea se va desfășura la intersecția străzilor Venus și Electronicii și face parte din proiectul de modernizare a străzii Mareșal Constantin Prezan.

În aceeași dată, dar între orele 9 și19, este programată o altă lucrare de conectare a unor conducte noi, la intersectia străzilor Calea Bogdăneștilor și Tacit. Lucrarea face parte din proiectul de modernizare a infrastructurii de pe Calea Bogdăneștilor. Apa va fi oprită pe străzile Tacit, Calea Bogdăneștilor între str. Dunărea și Madona și în localitatea Săcălaz. De asemenea, în cartierul de blocuri din zona Dunărea și pe străzile Ciocârliei, Mircea cel Bătrân, Pelinului, George Stephenson, Vadul Crișului, Moise Doboșan, Rudăria, Rarău, Bistrița și Tazlău, presiunea apei va fi redusă.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă”, transmite compania.

Call center / dispecerat: 0356-914, program 24/7