Apă caldă și căldură oprite pe mai multe străzi

Colterm anunță că, având în vedere o notificare transmisă de E-Distribuție Banat, care face lucrări la rețeaua de medie tensiune la PT 43A, va opri marți, 17 ianuarie, între orele 9 și 17, furnizarea apei calde și a încălzirii în perimetrul punctului termic menționat. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Balta Verde, Regimentul 6 Artilerie Grea, Mircea cel Bătrân, Deportații din Bărăgan, Martir Petre Domășneanu, Martir Spiru Blănaru și Macilor. Este vorba, în total, de 32 branșamente.

în aceeași zi, dar între orele 8 și 16, va fi oprită apa caldă și încălzirea la PT 75, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare”. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Lalelelor nr. 7, 11, 13; Viorelelor nr. 21, 23, 25; Alexandru Miletici nr. 1, 2, 3, 4; Behelei bl. C15; Simion Bărnuțiu nr. 52, 56, 58 și 60.

„La finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp. De aceea, se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei”, mai precizează compania de termoficare.

About Post Author