Apă caldă și căldură, oprite în mai multe zone din oraș

apă caldă

Colterm anunță pentru joi, 17 februarie, mai multe întreruperi de apă caldă și căldură, în diverse zone din oraș. Acestea sunt cauzate de lucrări de infrastructură sau de diverse intervenții.

Colterm transmite că, în vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată, va întrerupe, între orele 8 și 16, furnizarea încălzirii la PT Păltiniș. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Sorin Titel, Victor Babeș, Protopop George Dragomir, bd. Mihai Viteazu, Sfânta Rozalia, Piața Bălcescu, Ghirlandei, Izvorului, Feldioara, Independenței, C. Porumbescu și 1 Decembrie.

De asemenea, din cauza unor lucrări efectuate de E-Distribuție Banat la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, între orele 9 și 17 vor fi oprite furnizarea apei calde, a celei reci hidrofor și a căldurii la PT 22. Vor fi afectați cei care locuiesc pe străzile Constantin Brâncuși, Martir S. Iordan, Take Ionescu, Zurobara și Piața I. C. Bratianu.

Din cauza unei intervenții la rețeaua primară, între orele 9 și 14, va fi oprită furnizarea apei calde și a încălzirii la PT Vulturilor. Vor fi afectați locuitorii din imobilele arondate străzilor Banatul, Bran, Clabucet, Gorunului, Pogonici, Prahova, Aleea Smeurișului, Transilvania, Vlasiei și Vulturilor

„La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă. De aceea, recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei”, transmit reprezentanții companiei.

About Post Author