Apă caldă oprită pe mai multe străzi din nordul Timișoarei

apă caldă

Colterm transmite că, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare, va întrerupe miercuri, 19 iulie, orele 8 – 14, furnizarea apei calde la punctele termice 27 și 28.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Martir Gh. Iosub, Martir Dumitru Osman, Leandrului, Sever Bocu, Amiciției, Arcașilor, Constantin cel Mare, Ecoului, Martir Silviu Motohon și Perlei. În total, este vorba despre 41 de branșamente.

În aceeași zi, dar între orele 8 și 18, va fi oprită apa caldă la PT 45A și 45B, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare’’.

Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile Bucovina, Pan Halipa, Matei Basarab, Ioan Nistor, Iancu Flondor, Cernăuți, Aleea Viilor, Storojineț, Martirii de la Fântâna Albă, Martir Ovidiu Munteanu, Martir Anton Florian și Cernăuți. În total, un număr de 57 de branșamente.

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă. De aceea, se recomandă evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

About Post Author