Apă caldă oprită în mai multe zone

apă caldă

Colterm anunță că oprește miercuri, 22 iunie, apa caldă pe mai multe străzi din oraș. Întreruperile sunt cauzate atât de lucrări la rețea, cât și de remedierea unor defecțiuni tehnice.

Colterm transmite că, în vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara”, va întrerupe miercuri, orele 8 – 17, apa caldă la PT 13, PT Diana și PT 56. Vor fi afectați consumatorii de pe bd.. Eroilor de la Tisa, din Piața Petofi și de pe străzile 1 Decembrie, F.C. Ripensia, Cluj, Diana, Retezat, Vîlcea, A. Saligny, Craiova, Martir C. Lungu, Tineretului, Constanța, Feleacul și Surorile Martir Caceu. Din același motiv va fi oprită apa caldă și la PT 37, între orele 8,30 și 16. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Felix nr. 7, 9, 11, 13 și 15 și Cugir nr. 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 16.

Între orele 9 și 14 va fi oprită apa caldă la punctul termic 17A, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare. Vor fi afectați cei care locuiesc pe străzile 3 August 1919, Nistrului, Zlatna, I. D. Suciu și Abrud.

COMUNICAT DE PRESĂ

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum în data de 22.06.2022, de la ora 0830 până la ora 1600, la punctul termic 37.
Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: FELIX nr. 7, 9, 11, 13 și 15; str. CUGIR nr. 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 16.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrării cade direct în sarcina prestatorului.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Compartiment Comunicare

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp. De aceea, se recomandă evitarea folosirii apei calde în scopuri menajere până la limpezire ei.