Andrei Patcău, actor la Arte-Factum Timișoara, candidat la Mister Europe. Cum îl puteți vota

24 de tineri se luptă pentru titlul „Mister Europa”. Au fost de două ori mai mulți înainte de prima selecție. Unul dintre ei este Andrei Patcău, un actor de 25 de ani, care face parte din Compania independentă Arte-Factum din Timișoara. Acum se adună voturile publicului.

andrei patcău

Pe Andrei Patcău l-ați văzut, la Timișoara, în spectacolul „Erendira&bună-sa/remix”. A fost, pe rând, în câteva zeci de minute , Generalul Rodrigo de Aguilar, Actorul hamletian și Amadis. El reprezintă acum România în competiția Mister Europa 2021.

Concursul reunește tineri talentați si sportivi din Europa. Din 53 de candidați, 24 au fost selectati sa fie ambasadori ai țării pe care o reprezintă, competiția fiind la etapa „votul publicului”. Andrei Patcău, de 25 de ani, un tânăr și foarte talentat actor. sportiv și dezinvolt, cu excelente aptitudini muzicale și coregrafice, reprezintă România.

Jumătate din cei 24 de tineri vor fi aleși pentru a lua parte la marea finală care va avea loc între 23 și 30 octombrie, în Mayotte, o insulă exotică în Oceanul Indian. Competiția va fi difuzată în toata Europa într-un format de șapte episoade, fiecare punând la încercare și testând cei 12 finaliști. În cele din urmă, gala va fi transmisă live. Îl puteți susține pe Andrei Patcău pentru a merge mai departe în finală votându-l aici.