Andrei Molnar, ales în unanimitate președinte al UDMR Timiș

andrei Molnár

Delegații județeni ai Uniunii Democrate Maghiare din România, Filiala Timiș, și-au ales conducerea și delegații la congresul partidului, programat la toamnă.

Ordinea de zi a adunării a inclus aprobarea raportului conducerii, alegerea președintelui filialei județene, a membrilor delegați în Consiliul Reprezentanţilor Unionali, a membrilor Consiliul Delegaților Județeni, a membrilor Comitetului Județean de Audit, a membrilor Comitetului Județean de Etică și a Comitetului de Supraveghere a Regulamentului.

În ședința care a durat mai mult de trei ore au fost votate și modificări al Regulamentului de funcționare și au fost aleși delegații județeni la congresul UDMR, care va avea loc în 17 septembrie.

Avocatul Andrei Molnar, subprefect de Timiș, care era președinte interimar, a fost votat în unanimitate de cei 127 de delegați prezenți. În Consiliul Reprezentanţilor Unionali, organizația Timiș va fi reprezentată, pe lângă președinte, de Ioan Ihasz, primarul comunei Dumbrava, și Imre Farkas, fost viceprimar al Timișoarei.

About Post Author